Общите условия за ползване

1. Въведение

Добре дошли в [името на вашия уебсайт/платформа]. Моля, прочетете внимателно тези Общи условия за ползване преди да използвате уебсайта или услугите, предлагани от нас. С използването на нашия уебсайт и услуги се съгласявате с тези Общи условия за ползване.

2. Лична информация

При използването на нашия уебсайт, вие може да ни предоставите лична информация. Моля, прочетете нашата Политика за поверителност, за да разберете каква информация събираме, как я използваме и как я защитаваме.

3. Интелектуална собственост

Всички съдържание и материали на нашия уебсайт, включително текстове, графики, лога, изображения, аудио и видео записи, са защитени от авторско право и други права на интелектуална собственост. Вие се съгласявате да не използвате, възпроизвеждате, разпространявате или променяте тези материали без нашето изрично разрешение.

4. Ограничения на отговорността

Ние правим всичко възможно, за да предоставим точна и актуална информация на нашия уебсайт, но не носим отговорност за нейната точност, пълнота или актуалност. Използването на нашия уебсайт е на ваша собствена отговорност.

5. Промени и актуализации

Ние си запазваме правото да променяме или актуализираме тези Общи условия за ползване по всяко време, като публикуваме актуализирания текст на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия уебсайт след всяка промяна на тези условия, вие се съгласявате с такива промени.

6. Свързаност

Нашият уебсайт може да съдържа връзки към други уебсайтове, които не са под наш контрол. Ние не носим отговорност за съдържанието или практиките на такива уебсайтове и ви препоръчваме да прегледате техните Общи условия за ползване. Ако имате въпроси относно нашите Общи условия за ползване, моля, свържете се с нас чрез [включете контактната информация]. Тези Общи условия за ползване са в сила от [дата на влизане в сила] и могат да бъдат променени от време на време.