Кои сме НИЕ

New Blog 4U (NB4U) e студентска медия, създадена от млад и амбициозен екип, изобилстващ от креативни идеи! Вдъхновихме се да пренесем личните си умения и знания в едно виртуално местенце, където да бъдат достъпни за младите потребители, с които ни свързват сходни интереси.  Целта ни е до теб да достига авторско съдържание, което да информира, забавлява и мотивира.

Вярваме, че във всяка от рубриките ни може да откриеш нещо ново и любопитно относно темите, които те вълнуват – независимо дали си почитател на спорта, науката, изкуството или вървиш по пътя на образованието и мечтаните цели. Ако ти е омръзнало да слушаш новини, но искаш да си в течение със случващото се около теб, то New Blog 4U е твоето алтернативно място, където новините, репортажите и коментарите са създадени от твои връстници.

Освен това, ако и ти си творческа натура и смяташ, че има какво да кажеш на света, не се колебай да ни изпратиш своите фотографии или автентични текстове на адрес: newblog@nbu.bg. Ние вярваме в таланта ти, така както повярвахме в нашия, за да осъществим тази студентска медия.

Надяваме се да останеш наблизо, за да не пропуснеш най-интересните ни статии, подкасти, видеа и срещи с интригуващи личности.

Приятно пътуване из нашия малък студентски свят!

Екипът на NBU4

директор и редактор:

д-р Евелина Андреева;

видеоконсултант:

Севда Шишманова;

редактор:

Светлана Тарашоева;

 

режисьор:

гл.ас.д-р Борислава Димова;

ръководител подкасти: 

гл.ас.д-р Ралица Филипова;

консултант:

проф. Людмил Христов

 

репортери, оператори, монтажисти:

студенти на НБУ