Декларация за поверителност

Ние в newblog4u.bg придаваме голямо значение на защитата на вашата лична информация и сме посветени на защитата на вашите лични данни. Тази декларация за поверителност обяснява каква информация събираме, как я използваме и как можете да упражните правата си по отношение на тази информация.

1. Събиране на информация:

Когато посещавате нашия уебсайт, ние можем да събираме определени данни за вас, като например IP адрес, тип на браузъра, време на достъп и страниците, които посещавате. Тази информация се използва за анализ на посещаемостта на уебсайта и за подобряване на нашите услуги. Ако се абонирате за нашия бюлетин или изпратите запитване чрез формуляра за контакт, ние можем да събираме вашето име, имейл адрес и други контактни данни, които ни предоставяте.

2. Използване на информация:

Събраната от нас информация се използва за подобряване на нашите услуги и комуникация с вас. Ние можем да използваме вашата контактна информация, за да ви изпращаме бюлетини, маркетингови материали и друга информация, свързана с нашите продукти или услуги, за които смятаме, че може да ви бъде интересна.

3. Разкриване на информация:

Ние никога няма да продадем, разкрием или споделим вашата лична информация с трети страни без вашето изрично съгласие, освен ако това е необходимо за изпълнение на нашите услуги или за спазване на правните изисквания.

4. Защита на информацията:

Ние вземаме подходящи мерки за защита на вашата лична информация от неразрешен достъп, унищожаване, злоупотреба или промяна. Нашите служители, които имат достъп до вашата лична информация, са задължени да спазват строги процедури за сигурност и поверителност.

5. Вашите права:

Вие имате право да поискате достъп до информацията, която сме събрали за вас, и да поискате коригиране на неточности в тази информация. Можете да се откажете от получаване на бюлетини и маркетингови съобщения по всяко време, като използвате предоставените възможности за отписване. Ако имате въпроси относно нашата декларация за поверителност или начина, по който събираме и обработваме вашата лична информация, моля, свържете се с нас чрез страницата ни за контакти. Тази декларация за поверителност може да бъде актуализирана периодично и всяка актуализация ще бъде публикувана на този уебсайт.